MTV WORLD STAGE 2010 - Pergi ke Tak Pergi?

Hi..mintak satu advise la.. Last time, Si Manis Jantungku My Sweetheart telah bershopping di Sunway Pyramid. Kebetulan ada contest plak. So saya dropkan entry with the resit dengan harapan dapat. Sebab nak sangattttt tengok Katy Perry & Wonder Girls. (Tengok artis gegirl je) Tokio Hotel & Bunkface...errmm..arrr..(Artis Boboy takmau la).


Jumaat plak, dapat phone call. OMG! OMG! Kenapa lately ni impian sering menjadi kenyataan! Syukur!! Thanks to my dear too for that Clarks receipt. Haha. Dah takde bukti pembelian.

.:: Pergi? Tak Pergi? ::.

Dapat jugak akhirnya free pass to MTV World Stage tapi sayangnya Si Manis Jantungku takde kat Malaysia pulak. Cari punya cari, dapatlah umpan BFF sorang.

But end up...kawan ku cancel. Dia sangat letih pasal dia ada class master hari ini dari pukul 12-6pm. Pastu takkan berkonsert 6pm plak kan. Siap mengeluh sangat letih lately ni with this phrase.."maklumlah tenaga bersosial dah kureng tak macam muda-muda dulu." Erk...Sudah tua??


Ok. Aku sedar diri...

So...bagaimana..?




M

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

  1. Peluang tu.. kalau ada kesempatan..pegilah.. sempat lagi ke, sekarang ni dah petang?

    ReplyDelete
  2. dah dapat peluang baik punya..pergi jer, kan ..pastu leh story mory kt sni :)

    ReplyDelete
  3. bestgile!!! so camne semalam??

    update2! nk tengok gambar katy perry! hahaha

    ReplyDelete
  4. saya amat meminati gila sama tokio hotel -____- haha bertuahnya dapat tiket! :)

    ReplyDelete
  5. end up mizzura tak p pon...chaittt..teringat anda melompat diopis masa dapat penggilan tu..haha...

    ReplyDelete

Featured Slider