Knight & Day

Posted by mizzura on Monday, July 12, 2010. Filed under:

Dah lama saya tak update pasal movie. Last time , tengok Shrek & Toy Story 3 punnn tak sempat nak post entri. Semalam malam sempat lagi tengok cerita Knight & Day. Movie kul 8.15pm, tapi masuk around 8.15pm++ tapi cerita dah start sket. Whatt??? Aiseh. Iklan lupa tayang kot :-)

 .:: Poster ::.

Alkisah, covered agent yang cool si Tom Cruise ni ada mission nak selamatkan  sejenis Bateri - Zephyr daripada tangan penjahat especially Antonio Quintana. Konon-konon kalau jatuh ke tangan penjahat, habislah dunia. *Semua cerita org putih konsep dia mesti camni kan..perasan tak? Tapi diorang pandai buat tak nampak streotype sampai kita pun puji cerita omputih bagus*

.:: Eee.. Marah Katie & Suri nanti ::.

BTW, accidently sorang awek si Cameron Diaz secara tak sengaja terlepas masuk dalam kapal terbang yang ada penjahat yang nak kejarkan Si Tom Cruise nih. Tak pasal2 minah ni terikat ngan mamat tu hampir merata tempat dari Boston sampai lah Sepanyol *kebetulan ke kesajaan ni??!!*. Ada part yang kelakar jugak so tak la rasa boring sangat sebab cerita ni genre komedi, action and sexy too..auw..auw.. *bunyi musang gatal*

.:: Di kejar dek lembu sepanyol - merah! ::.

Dan yang best part ialah.. saya jatuh cinta dengan senyuman Tom Cruise. haha.. suker arr tengok setiap kali dia senyum. Rasa dekatttt je di hatiii.. Jangan risau si Manis Jantungku Sweetheart takkan cemburu punye. Nanti nak suh dia practise wat senyuman begitu.. :-) :-) :-)

Alaaa.. Tom cruise pun takkan pandang sebelah mata kat saya pasal saya pendek.. jadi dia takkan nampak.. huh..

.:: Look at his smile ::.

.:: Mari practise senyum  :-) ::.

M

4 Responses to Knight & Day

  1. baincardin

    Salam. Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

  2. mizzura

    hi baincardin..
    thanks :-)

  3. Nana

    hik hik! Tom Cruise is my first celebrity crush way back when I was in form 1!! hahahah yes yes! I dah tua! But I selalu sakat Mozard kata .. Tom is my first hubby! hahahahahahaha! jahat kan?

  4. mizzura

    Hi Nana:

    hahahhaha...jahat2 menyakat hubby begitu..huhu..(your first hubby in previous karma gitu) :-)

Leave a Reply