Itu huruf M cikgu..

Posted by mizzura on Thursday, July 8, 2010. Filed under:


Itu huruf M cikgu...!!!
HAHAHAHAHHAHAHA... *Gelak besar Ramli dengan kawan-kawannye*


.:: Hasil kerja Pendidikan Seni kategori C+ - BUROK ::.

Ok, saya ada dua tag contest yang dah expired. Haruslah ezmaliza & cadlynn boikot saya lepas ini. Jangan menyesal tag saya lagi tau! Moh tengok bawah apalah yang di tag Eifa ni yer :-)

Jawab soalan dibawah menggunakan huruf pertama nama anda!


What is your name : 

Mizzura for Mizz - Zura (Cik Zura) 
[bukan nama sebenar..boleh?] 
btw my real name start with "M" also

A four letter word : 

Miow....

A boy's name:

Mustapha..hahahha..

A girl's name 

Melissa.. 
[nama anak]..peace!

An occupation:

Menunggu ayam jantan bertelur... ish.. ish.. ish..

A colour :

Maroon..okay tipu...the first in my mind was Magenta

Something you wear:

Mini Skirt... 
[translate Bahasa Melayu Kain Dalam..]

A food: 
Macarron..! 
Tetiba teringin ini bila Fiza dok shout dalam FB

Something found in the bathroom: 

Mangkuk Tandas

A place: 

Mecca/Mekah! 
[10 years target..kalau punya uang bisa bawa family dan diriku ke sana]

A reason for being late: 
MALAS...
[Sangat malas being punctual]

Something u shout: 

Macam bagusssssss... + muka kerekk seribu...

A movie title:

Mean Girl .. 
[ni je ada dalam otak. padahal nak elakkan dari Lindsay Lohan]

A musical group: 

Marhaban Wanita Kg. Pinang Sebatang.

An animal: 

Mentadak Mentadu..camne  dia tidur??

A street name: 

Moon Walk... itu nama jalan ke??

A type of car: 

McLaren F1for USD$970,00... anyone??


~
~
~
~
Lor... sikit nyer.. I tot ada hadiah untuk last question tu :-)

Anyway thanks so much to Eifa yer..


10 Responses to Itu huruf M cikgu..

  1. kenwooi

    so colourful at the end =P

  2. Mama JnJ

    salam
    aaaaa mmmmm aaaa uuu.. adehh. 1st time..gabra sungguh rasanya bagaimana menjawab tag dengan baik..aaa..sat na..amik masa kot..mamajnj baru belajaq berbelog ni awal tahun..
    baiklah..i will try my best untuk menjawabnya..
    peace and tqvm ya tuan rumah..

  3. ilyani

    ohohoho.. tajuk tag ni "Itu huruf cikgu" ke?? :D

  4. mizzura

    Hi kenwooi:
    Thanks ya..ur invited too...amacam? :-D

    Hi Mama JnJ:
    Sila buat reherasal sebelum post yer.hehehe :-)

    Hi ilyani:
    erk... Tak pasti tajuk dia apa.. I for Ilyani? maybe..hehe...

  5. fizamior

    hahaha... macaroons tu beli jek kat empire tak pun kat bangsar pon ada... tp aku mengidam yg laduree yg ada kat london tu... camane????

  6. ~eZmALiZa~

    hik3...oke2...akan ezma buat yer cik mizzura..hehehe... :) tp lewat cket xpe kan??ezma bz sket..nk blk u suda... :(( smpai u nt ezma kompom wat! yes!

  7. mizzura

    Hi fiza:

    alamak Laduree kat lundun....next trip ka..?? oh tidak...hehehe...

    Hi ezma:
    Iyer..tau ezma sibuk..ni tugasan before before start sem.hahaha...

  8. Tihara

    tq mizzura tp hakak dah wat tag ni..lady bagi ritu..
    http://herba-tihara.blogspot.com/2010/07/tag-dari-blog-liitle-parlour.html

    anyway thanks sbb igt kat hakak nan hado ni :)

  9. mizzura

    Hi Kak Tihara:

    Ituler..saya pun tak hingat..siapa yang dah wat.. tag orang yang dah buat adalah skill mengelat..hehe..20 org mana nak cari :-)

  10. Tihara

    akk tak kisah..cuma terharu gak bila ada org igt kat kite.. :)

Leave a Reply