Cendelamata Dali Hong Kong

Posted by mizzura on Monday, July 5, 2010. Filed under: ,

Lokasi: Kedai kopi , Lakeside Shah Alam

Time: 6pm GMT+8 Kuala Lumpur

Main Course: Chicken Chop Champion RM12+ yang cinonet & Mee Bandung RM6 yang once serve banyak lalat datang coz of the semell of udang.
[No picca - camner leh lupa snap?]

Drinks: Air Asam Boi Madu & Pink Guava Juice


Alkisah, bag diatas telah disampaikan dengan jayanya ketika kejadian oleh pemegang passport Malaysia yang ada chop HongKong. Wuuu..Disneyland! Mari kita semak apa barang ada. Kot-kot brand Mickey yang mahal tak or skirt polka dot Minnie Mouse ker...? Heh =))


Wah, I Love HK! Plus this collection, saya dah ada 3 t-shirt I Love "Country". Yeah..Thanks bebeh. Size M besar ooo.. Rasa macam nak pergi bersukan plak.. Ok, Next..

.:: Eh apasal rotate 90 deg plak ::.

A t-shirt again.!! Yeah from Disneyland..!! Tapi takde kepala?? Lupa lukis ke...? So kepala saya lah jadi Lilo itu..  Haha, Lilo bertudung. Yang ni ada pair.. sangat comel si tukang beli coz nak pair2 lagi. Love ya! Oh tengok, bawah ni, badan Lilo dah tukar kepala Blue Bear =))

.:: EnglBear tak mahu pakai Jersy England lagi ::.

The most adorable souvenier i received was this! The Red Panda. Rupanya, kat China ada panda merah.. Ingatkan Panda mata lebam je ada kat sana. Comel sangat & boleh seluk tangan dalam badan macam puppet play tu. Tapi confius kenapa ada antenna atas kepala. Adakah ia same species dengan teletubbies?

.:: Opss..Apa ni flash-flash. Malulah ::.

.:: Antena ni boleh link dengan CJ7 ::.

Next, a pinky jade mahjong tiles with chinese character yang bermaksud "Prosperity" atau cakap lidah belacan ialah KAYA!!!. Amiinnnn.. Semoga saya kaya ilmu, kaya budi bahasa & kaya rayalahhh. Kaya apa lagi yang orang nak!!

.:: Aik terbalik?! Pusing kepala je lah ye ::.

Thanks to my sweetheart...!!! Paling suka the Red Panda Puppet.. Tak aci betul pergi Hong Kong tak ajak.. :-(((((( Takmo kawan lima jam ni. Wek!!

P/s: Kenapa gambar upload tak betul ni!! Err. Malas nak betulkan. Peace!




M



3 Responses to Cendelamata Dali Hong Kong

  1. ilyani

    waha.. bestnya dpt souvenir :D comey la panda!!

  2. iman

    eh,baru tahu ada panda bear merah..

  3. mizzura

    Hi ilyani:
    A'ah...kalo tengok yang real lagi comel..mari travel Hong Kong :-)

    Hi Iman:
    Samalah kita..ingatkan saya sorang je baru tahu :-)

Leave a Reply