Supir Needed!!

Posted by mizzura on Monday, June 21, 2010. Filed under: , , , ,

Memula nak buat tajuk macam ni "A day with me..(bajet hot)".. tapi..bajet macam artis plak buat tajuk macam tu.. kan.. kan.. jadi tukar lah.. nak tau kenapa tajuk nye begitu..bacalah sampai habissssss....!!


Apa jadi pada selasa hari itu.. Okay mari bercerita gaya typical blogger. Detail lagi yerr...

Seawal pagi sudah bersiap-siap nak ke KLIA sebab nak jemput adik yang pulang dari US. Sangat malas untuk bermekap sakan. Sekadar melapisi kulit dengan bedak Johsnson&Johnson.. namunnnn... masih tidak mampu menutupi cela di pipi pauh dilayang ku itu.

.:: Masih diawangan tapi boleh drive pulak ::.

Sesampai di area ketibaan. Cuba sms dan kol, tapi tak hangkat pulak..(memang arr tak angkat, kalo belum sampai camner nak on handphone..eeeee....tara pikir punya orang).

.:: Tinggal kereta nanti kena tunda plak ::.

Maka kesabaran adalah ditahap minimum, terus jer masuk cari parking dan masuk dalam KLIA.. hehe.. ada tujuan jahat sebenarnya... nak perabihkan duit.. beli chocolate... airport+chocolate=mesti!


Ngam-ngam cek flight..ini budak sudah sampai sorong troli.. adess.. Bersalam-salaman dan terkejut tengok semua adik especially si bongsu sudah sama tinggi..kakaknye jer belum start meninggi..


.:: Loh, kenapa kuar awal sangat. Tak sempat beli choco ::.

.:: Ketinggian hampir sama ::.

.:: Si Pinky juga menyusul tinggi nanti ::.

.:: Sob sek..sob sek..Tanggang pulang ayah ::.

Alolo.. baru setengah jam jer.. sudah kerugian rm3.50 = lunch nasi+ayam goreng..padan muka tak reti sabar..

.:: Padan muka kau ::.

Makan-makan di RnR dengkil sebab nak bagi dia hilang kempunan makan sate.. tapi itu boss haji Samuri.. belum bangun tido pulak... merapu-rapulah yang kami makan... janji perut kembung.... lapar gilos time nih. Nak bedal nasi lemak, eh maggi goreng pun sodap...eh toast pun sedap...semualah rembat..!

.:: Si Lahap sebab spare tank untuk sate tak digunakan ::.

Sambil makan sms officemate tanya "Menara Ampang lalu mana??"... Terus kena sound.."Menara Ampang mana ko carik??? Menara Citybank ke????" E'eh... silap-silap.. hehe... saya nak g menara citybank dok kalut sms sampai salah type...maluss....

.:: Level 39 tuh, tolong jangan buat fire drill time ni ::.

Tau nak wat per g sana.. Sebab saya nak redeem hadiah yang saya menang dari Majalah Cosmopolitan ku itu. Yeaahhhh!!! Dapat jugak setelah 6 bulan menunggu... ehem-ehem... cosmo, i ada 2 lagi yang tak dapat yer... sila jangan lupa (*_-)

.::Okay..receiptionist kantoi baca paper time kerja ::.

Settle hal kat Menara "Ampang" terus balik umah..sebab petang tu ada janji dengan Remy Ishak nak main bowling sama..huhu..

.:: Balik rumah wajib manjakan diri dengan ini ! ::.

Tapi before sampai rumah singgah JJ Bukit Raja..nak beli barang jap + g pos office sebab nak beli setem... (bersetem bagai nak bagi kad raya kat sapa lah tu)

Balik.. rest dan tidur.. sangat capek dol...

Dalam pukul 4 sudah siap-siap. Nanti Remy marah kalo saya datang lambat main bowling. Okay..gerak dari rumah kat Port Klang ni, zaaaass ke Seri Setia menjemput BFF yang telah diumpan ada Remy Ishak ke sini..pastu ke Subang Airport plak jumpe BFF lagi satu yang telah diumpan ada Fahrin Ahmad..dan terus gerak ke Bowling e@Curve.

.:: Siapa berani gimme 10 ngan Remy tu..haippp ::.

Pheww...penat siot satu hari keliling lembah Klang ni..


KLIA-> Ampang-> Bukit Raja-> Port Klang-> SeriSetia-> Subang Airport-> Damansara-> Port Klang. Esok pagi gi kerja Seri KembanganT_____T

Aku mau supir!!! Open for interview..No salary, no allowance, free fuel and toll..haha...

p/s: tengok...masih belum update pasal hot dates dia tuh...eeeee....lembepppp..tunggulah..nak tengok melodi pun kena tunggu sampai hari ahad kan..tak kecoh pun...


9 Responses to Supir Needed!!

  1. Zaini Punye Citer

    Mahu diinterview..boleh ngak? :)

  2. MiloMasihPanas

    baek punye ronde... hahaha...
    ntah2 mase kamo g subang sky park saye ade kot duk c2..

    post terbaru, ♥♥♥antara sebab aku tak tunggu hari bapa♥♥♥

  3. mizzura

    Hi Zaini Punye Citer :

    Bisa-bisa...diambil form nyer ya di receiption..gratis aja..


    Hi MiloMasihPanas:

    lorrr..yeke..kalo tak boleh buat entri bertemu MiloMasihPanas di SkyPark ;-)

  4. Zaini Punye Citer

    ok..ok..hikhik...:)
    jap2..gratis tu mnda apa? hehehehe

  5. MuNsYi SaMa

    wow. mmg busy sgt ni.hehe. Supir for hire, anyone?=)

  6. mizzura

    Hi Zaini Punye Citer:

    Ehehe gratis = percuma..okaylah..driver needed, borang free..hikhik..

    Hi MuNsYi SaMa:
    me want supir...:-)
    satu hari kena ada jugak 1 walaupun drive keta cinonet aja..haha..

  7. nesca

    hahaha high 5 amik kesempatan :P

  8. PoiSonouS MinD

    Untungnya kamu! Aku juga suka baca majalah cosmo. Emak aku yang bawa pulang hari itu. Aku terus jatuh cinta!

  9. mizzura

    Hi nesca:
    saja je mereka kan..haha..

    Hi PoiSonous MinD:
    loh..emak pun baca...betul2 cosmo mummy la... :-)

Leave a Reply