Sup Labu di Ramuan Rahsia

Posted by mizzura on Sunday, June 20, 2010. Filed under:

Orite bebeh...ini adalah entri selingan sementara saya balik ke landasan berblogging semula. Biar lama-lama karang banyak spiderweb pulak... Kenapa?? Kerana..BZ body sangat. Minggu ni je buat hatrik tak bukak Facebook. BZ body kan..? Percayala yerrr..

Entah kenapa lately ni saya selalu mengidam hirup Sup Labi eh Sup Labu kat kedai yang sinonim dengan kek nih...especially bila nak birthday korang, mesti busuk-busuk pun beli kek kat sini..kan..kan...

Acara di mulai dengan memilih menu-menu menarik. Oh ada menu Football Fever Special sempena World Cup 2010..tapi kena amik soft drinks..which is..tak sukeee..sambil buat muka merajuk sebab si manis jantung sweetheart ku bergayut je kerjanya...(Sila abaikan periuk api yang wujud di pipi pauh dilayang ku itu)

.:: Ni kalo order kek sebijik dia tak sedar nih..shhhh!! ::.

Kemudian Sup Labu pun tiba ditemani Iced White Chocolate Coffee disisi. Oohh..saya tak suka dan tak berapa minum coffee...tapi...sebab badan adalah letih ketika ini..dan sangat ingin ada feeling Starbuck style ketika dinner..maka cuba-cubalah amik coffee yang sangat light.. Kalo yang pekat..alamat tak tidur la saya sepanjang malam...

.:: Crunchy white chocolate ready for bite ::.

Lately ini pulak, sangat malas makan nasi bila dinner, maka main course adalah Chicken Cordon Bleu. Lapisan ayam dilipat dengan cheese di tengah, dibaluti kemudian digoreng..Ini pun Si Manis Jantung saya tolong habiskan..bayangkan kalo order nasi...

.:: Silap angle daa...fokus salad plak ::.

Your dinner completely ready!!! But..but..see this guy beside me..still not ready for his dinner yet..nak kena cubit nih..nasib dia belanja...senyap-senyap makan sudah..hehe..bipbip...sayang jangan mara yer...mmuahhh...!!

.:: Makan cepat, pasni boleh order Carrot slice. Dia takkan tahu.he.he (tanduk sudah timbul) ::.


M

2 Responses to Sup Labu di Ramuan Rahsia

  1. realiti..

    mcm best je mkn2..kt kdai mane nie?kalu area2 mlaka..bleh gk nk g try..sbb ske g jln2 crk mkn nie..

  2. mizzura

    Hi realiti:

    Secret Recipe lah.. (Ramuan Rahsia) :-D

Leave a Reply