Sesi Janji Temu Hangat

Posted by mizzura on Saturday, June 12, 2010. Filed under: ,

Sewaktu beratur bayar tol, saya dapat call dari no mana tah. Than, sis itu introduce dia dari Cosmopolitan Magazine. Ala majalah favourite saya itu. Dia kan.. cakapkan.. sayakan.. terpilihkan.. untuk... see below...he.he. Sila percayakan.. kan.. kan..(*_-)


Ha?? Iyer ke. Haritu gatal-gatal je sms tak sangka boleh terpilih. Oh..at the same time, jurutol sudah menjeling.  Okeh-okeh..nah duit tol kak..give the change yer..Sorri..terkujat sangat..he.he.

Bila saya tanya macam-macam, sis tu cakap refer blog. Bila saya refer poster atas...alamak ... ada bowling ke... ini yang lemah ni. Adeh. Itula lain kali sms bacalah T&C dulu ke, tentative programme dulu ker.. ades...

Haruskah saya berlatih bowling sekarang? *Eceh.. Over la plak minah ni bukan masuk Sukma 2010 pun*



8 Responses to Sesi Janji Temu Hangat

  1. Tupai Karan

    hehe slamat berbowling demi jejaka2 idaman ;p

  2. mizzura

    Hi Tupai Karan:

    ergh...hehe...tengah cari kawan teman nih..saya pemalulah "sangat"

  3. etomyam

    buleh guna player simpanan tak utk bowling...ramai yg nak ganti ni hehehe

  4. cik bunbun

    aicececeehhhh.
    nak mintak sign shaheizy sam buleh?
    vavavavavava XD

  5. mizzura

    Hi etomyam:

    Player simpanan terror sangat..nanti amik limelight player utama plak..hihi..

    Hi Bunbun:
    Boleh-boleh..tapi kita simpan lah sign tu yer..hehe..

  6. ravishingpeacock

    whoaa..best nye!

  7. fizamior

    mahu ikut bolehkah???? huhu... nak jumpa dengan remy... pls2!!! sila bawa saya dgn damia pls!!!!

  8. mizzura

    Hi ravishingpeacock:

    Berdebar-debar nih..hehe..

    Fiza: alolo.....tak tau pulak ko berminat...sudah ada kawan nih...takpun dtg aja the curve and kita pura-pura terjumpa...hehehe...

Leave a Reply