Kahwin Dalam Hutan..

Posted by mizzura on Sunday, June 6, 2010. Filed under:

Okeh. semua sedia maklum, June adalah cuti sekolah. Sangat seronok sebab pagi-pagi kereta akan kurang dan hoyey takde jam nak gi kerja. Pun begitu ada satu yang banyak di bulan June ini iaitu - Kenduri Kahwin. Ha ek, baru sedar selain June, December pun banyak kenduri kahwin. (Boleh tak time saya nanti tak nak pilih this 2 months - Bilala tu ek ?? )

Okeh, tapi yang ni wajib sangat pergi. Sebab sepupu kan. Wedding hari Sabtu malam kat FRIM, Kepong. Actually kitorang sesat 2 kali waktu nak cari simpang masuk FRIM tuh. Tak nampak. Sebab malam gelap campur hujan selebat-lebatnye. Awatlah hang kahwin kat tengah-tengah hutan ni.he.he.

.:: Okay kami ialah VIP yer ::.

.:: Wah... Suit dia sangat cantik ::.

.:: Flower girl duduk sopan sket yer ::.

.:: Anak buah berdiri betul-betul depan band- bukan konsert lah ni ::.

.:: Sepupu sepapat seantero seMalaysia ::.

.:: Tahniah Bro ::.

Selamat Pengantin Baru AdieAnna!

Penang nanti, insyaallah kami pi sana.

No Responses to Kahwin Dalam Hutan..

Leave a Reply