Hot Dates with 10 GUYS in A Day!

Posted by mizzura on Tuesday, June 22, 2010. Filed under: , , ,

Jeng..jeng..jeng..

Ni dia cerita pasal my Hot Dates dengan jejaka terhangat Majalah Cosmopolitan tuh which is a week ago.. Tapi sayangya Fahrin Ahmad tak datang..tsk T______T

.:: Aksi gedix nak pikat hot guys ::.

Kasi intro dulu la yer... preview dah cerita kat sini dan sinun.. Yang terpilih saya.. so dibenarkan bawak dua orang kawan. Setelah mengumpan dekat 6 orang kawan, itu tak termasuk Si Manis Jantung Sweetheart dan my sibling, tup-tup dua orang ini jugak yang termakan umpan..thanks a lot gurllllss!!

.:: Boleh plak buat sesi Jejak kasih kat sini ::.

For cosmo readers, korang taukan isu June 2010 ada listkan finalist 10 Jejaka terhangat Cosmopolitan. Jadi Uber selaku penaja telah mengajak lucky readers untuk main bowling dengan mereka..yabedabeduuuuu!!!

.:: Player yang gagal selection ke SUKMA Melaka 2010 ::.

Okeh, rules dia, each of team akan cabut undi artis mana team diorang.. Saya dapat Faiz ko.... Kenapa Fahrin Ahmad tak sampai-sampai lagi ni...????

.:: Ingatkan kuar nama Brad Pitt ker ::.

Nasib Si Faiz pandai main bowling. Balingan 1st je dah strike.. Oklah tu.. boleh cover saya yang dah dekat 2 tahun tak jejak boling centre.. saya ulang yer.. dua tahun!! or maybe more than that.. Jadi tolong jangan tanya prestasi game saya yer.. nak kena lemp**g??  he.he. tanya score bowling=sangat emo..

.:: Kelakau sampai Sabhi Saddi tergolek dog kat belakang tuh ::.

Remy Ishak dia datang lambat.. Game ke dua baru datang.. biaselah fofular kan.. dan-dan tu satu boling centre tu cam senyap jap.. konon ada gelombang aura lah tu... dia siap ada tshirt Remy Ishak lagi.. fan dia pun siap escort sana sinun.. namun ku lepas jua halangan itu.... bluwekkk... aku pun dapat bergambar tau...

.:: Memula malu, jadi berdiri sebelah BFF je..::.

.:: Ha, ni dah warm sket :-) ::.

Pas berhempas pulas main kitorang dapat makan freeeeeeee...yahooo..Maybe next time kena makan dulu kot..barulah bertenaga main bowling and strike banyak *alasan....*

.:: Seat depan memula kosong - in fact ini je yang tinggal ::.

.:: Then joined by Ally Iskandar ::.

Sorry lah Ally.. no choice... ko kena ngadap muka aku.. haha... padahal dalam hati.. yibaaaa.. Allly dok depan aku...yey..yey...huhu...lilin mana lilin...? Barulah candle light dinner camtu.

.::With team paling happening @ jiran lane::.

Nak tau...??? Hasil dari event ini, me & BFF sepakat decided Jejaka paling hangat Cosmopolitan  jatuh kepada... TADAAAA....
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Shahz Jeszle!!!!!!!!!!!!!!!

Sangat envy dengan layanan dia dengan team dia and also fans.. Kami terasa seperti team angkat dia.. sebab lane kami sebelah nyebelah jer..haha...

.::ShahZ Jeszle dengki halang gambar ngan Nabil ::.

.:: Ooop..lupa ajak mama Nabil bergambar sekali ::.

Anyway  enjoy every moment during this event... Big Thans to Cosmopolitan & Uber for orgnizing this kinda fun activity + food + goodies.. Me want more!!!!!

.:: Cosmo ada vacant tak untuk dept engineering?? Consider me ya!::. 

.:: Untuk Si Manis Jantungku sebagai umpan tak leh cemburu have dates with 10 guys:-P Thanx dear!::.


.:: and my dear BFF - esoknye jangan MC ya ::.


M

19 Responses to Hot Dates with 10 GUYS in A Day!

  1. ::ienafazlyna::

    wah..hebat!!!

  2. ilyani

    woah. gambar ngan remy ishak.. ehhe.. (tak jeles pun..) sonok laa cosmopolitan event ni.. rugi plak rasanya tak follow =,=

  3. ravishingpeacock

    wah suspek r..eh..respek r :)

  4. mizzura

    Hi ::ienafazlyna:: :
    memang hebatttt that event!!

    Hi Ilyani:
    Sila join..next ada bengkel solekan untuk career by Shu Umera..tp ni kena bayar rm50 tapi akan dapat goodies jugak...ayuhh!!!

    Hi ravishingpeacock :
    huhu..nak respek pun boleh...nak suspect pun boleh...peace!

  5. etomyam

    wow bestnya..semuanya jejaka tampans hehehe

  6. NK

    wahhhhH!!

    main bowling dengan artis tuuu

    mesti macam cover2 je xnk masuk longkang kan? hahaha

    ade jugak kawan sorang yg join tu, tapi die team editor majalah Cosmopolitan tu

  7. PoiSonouS MinD

    Seronoknya!!!

  8. tujuhhariseminggu

    wah... beshnye... :p

  9. mizzura

    Hi etomyam:
    iyer mereka tampan-mampan :-)

    Hi NK:
    memang asyik masuk longkang pun.nak buat macam ner..haha..

    Hi PoiSinouS MinD:
    seronok!

    Hi tujuhhariseminggu:
    Best!

  10. fizamior

    kenapa ko xbawak aku dgn damia???!!!! huargh!!!!!!
    oyt, ko nak gi bali dec ni dgn sape wei?

  11. mizzura

    Fiza:
    hehe...jgn mara yer...
    ish takdelah..coupon tu kan smpai end dec...kot2 la ada g(tak merancang pun)..kalo tak g aku let go la kat sapa2 guna coupon tu..

  12. vialentino

    wow...nice bloggie...thanks for ur visit...wat do u work as? event management...ur life seems very happening....like ur blog

  13. Tihara

    awak ni lawa laa..hehe :)

  14. lovelywa

    waaaa..jeles dowhh...tgk mizzura gi event tuh..
    opss..salam ziarah yee...

  15. Edo

    Hai zura, sy lah jiran lane awak yang sgt over tuh.. Hehe.. Dah lama bace entry ni.. Tetibe rase bangge dapat menepek kat entry ni walaupon kecik aje.. Weeeeeee~~.. Anyway, sy try nak reach you guys, nak share gambar.. Huhu.. Kitorg nak kompol2 gambar dari photographer2 tu, derang buzy.. Lambat lagi la dapat tuh... (-__-)

  16. mizzura

    vielontino:
    Oh thanks. Nop..my job does not related with event/function/ wedding etc. i just want to enjoy my life :-)

  17. mizzura

    Hi kak Tihara:
    Thanks *Blushing*

    Hi lovelywa:
    sila jeles..hehehe :-)

  18. mizzura

    Hi Edo:

    yelah..gambar kita tak kuar2 pun kan..anyway uoll mmg happening!!!!!!! :-)

  19. Anna Boleyn

    waaa bestnya! dtg dr link yg awk bg tu. hehe. remy ishak..ally iskandar!! omg!! jeles arh.

Leave a Reply