Free RM100 from Instant Cash Blogging

Posted by mizzura on Saturday, June 26, 2010. Filed under: ,

Ala semenjak Project Alpha Season 2 habis.. takde lagi Instant Cash Blogging setiap minggu. Kalo tak setiap Isnin je dah kena get ready nak shoot satu entri baru so that kamilah that 50th/100th lucky blogger yang berjaya submit entri untuk Project Alpha nih. (Cakap jela, bila takde Project Alpha Instant Cash Blogging, no idea for new entry.huh..)


Saya sempat buat 13 jer.. Itupun ada yang dah buat tapi tak submit. One of the factor, bila check comment on submitted entry kat FB, saya kira dah dekat 50 orang.. which is like no use lah kalau submit pun... erk? gitu??? he.he. Yang sobonar eh... No use lah kalo submit pun sebab confirm tak dapat 20 hinggit tuh. he.he.shhhhhh... diam.. malu saya.

.:: 13 entries = RM 260 ::.

Tapi ade jer, yang saya submit jugak sebab dah bersusah payah perah otak nak buat entri.. Ada lah lebih 5 kali jugak dapat notis dari Nuffnang yang saya tak berjaya. Bukan susah pun.. paste gambar & buat entri bout 200 words..*tak ssssussssah ko kata???*

.:: Only 5 out of 13?? ::.

So.. saya punya earning hanyalah.... GBP 100 aja... eh berangan... RM 100 aja.. Wah.. oklah tu kan.. Project Alpha.. buatlah lagi cenggini... me want more... me want more..!!!

Korang berapa???

M

6 Responses to Free RM100 from Instant Cash Blogging

  1. ilyani

    huhu.. yg dapat RM20 4 entry jek..

  2. nurul nadia

    wow..jd la rm100 tu..zura, last kontest jumping tuh, i dpt hadiah shawl. u nak tak? i x reti la pakai shawl. tudung reti la..

    i serius ni, klo nak, u byr postage je..email ur details. klo x, i bg kat sesape yg nak nnt..

  3. ezany

    tahniah.. lumayan gak tu..

  4. mizzura

    ilyani:

    oklah..tu..ble wat belanja makan..

    ezany:
    lumayan yang tak sampai tahap jutawan...ok lah tu :-)

  5. mizzura

    nadia:

    erk..betul ker nak bagi? macam susah2 je kena pos kan. tapi kalau takde orang jugak inform me kay.
    i will email u.

  6. chenlina

    mont blanc pens
    coach outlet
    timberland boots
    ugg outlet
    louis vuitton
    michael kors handbags
    oakley sunglasses
    michael kors outlet
    toms wedges
    coach factory outlet
    chenlina20170114

Leave a Reply