Free RM100 from Instant Cash Blogging

Ala semenjak Project Alpha Season 2 habis.. takde lagi Instant Cash Blogging setiap minggu. Kalo tak setiap Isnin je dah kena get ready nak shoot satu entri baru so that kamilah that 50th/100th lucky blogger yang berjaya submit entri untuk Project Alpha nih. (Cakap jela, bila takde Project Alpha Instant Cash Blogging, no idea for new entry.huh..)


Saya sempat buat 13 jer.. Itupun ada yang dah buat tapi tak submit. One of the factor, bila check comment on submitted entry kat FB, saya kira dah dekat 50 orang.. which is like no use lah kalau submit pun... erk? gitu??? he.he. Yang sobonar eh... No use lah kalo submit pun sebab confirm tak dapat 20 hinggit tuh. he.he.shhhhhh... diam.. malu saya.

.:: 13 entries = RM 260 ::.

Tapi ade jer, yang saya submit jugak sebab dah bersusah payah perah otak nak buat entri.. Ada lah lebih 5 kali jugak dapat notis dari Nuffnang yang saya tak berjaya. Bukan susah pun.. paste gambar & buat entri bout 200 words..*tak ssssussssah ko kata???*

.:: Only 5 out of 13?? ::.

So.. saya punya earning hanyalah.... GBP 100 aja... eh berangan... RM 100 aja.. Wah.. oklah tu kan.. Project Alpha.. buatlah lagi cenggini... me want more... me want more..!!!

Korang berapa???

M

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

7 comments:

  1. huhu.. yg dapat RM20 4 entry jek..

    ReplyDelete
  2. wow..jd la rm100 tu..zura, last kontest jumping tuh, i dpt hadiah shawl. u nak tak? i x reti la pakai shawl. tudung reti la..

    i serius ni, klo nak, u byr postage je..email ur details. klo x, i bg kat sesape yg nak nnt..

    ReplyDelete
  3. ilyani:

    oklah..tu..ble wat belanja makan..

    ezany:
    lumayan yang tak sampai tahap jutawan...ok lah tu :-)

    ReplyDelete
  4. nadia:

    erk..betul ker nak bagi? macam susah2 je kena pos kan. tapi kalau takde orang jugak inform me kay.
    i will email u.

    ReplyDelete

Featured Slider