Best Bits of Project Alpha Season 2

Posted by mizzura on Monday, June 7, 2010. Filed under:

Apa...??? Now the seosaon 2 is over..? Ala...tak dapat nak layan kisah-kisah blogger kat Malaysia ni..Heh. Cakaplah yang benerrrr...(Yang mana kau nak cakap adakah itu bermakna takde lagi Instant Cash Blogging every week kan..). Shuhh..he.he.

Kalau nak cakap best moment. Semua cerita-cerita blogger pun adalah best moment. Tapi off course, saya paling suka Azwan Si laser tuh..Kecoh yang amat. Tapi sejak dia balik Mekah, cam nampak ada sinar ketenangan kat muka dia.haha. (tapi laser tetap maintain yer...). Mungkin pasni Aznil patut jadi next featured blogger ker??

Red Mummy pun cool jer interview Azwan tu.. Kesabaran ajalah dengan dia yer.he.he. Oh lagi satu, Video Bonus ke 50 (boleh tengok video nye kat sini- bawah sekali ). Yang main game bola tu pun, tak boleh blah.  Court berlampu-lampu lip lap lip lap...Dah macam dalam disko pulak...So instead of main football, patut ditetapkan syarat blogger kena buat tarian lah before sepak bola. Untuk kes Ninie dia nak beryoga dulu pun boleh..

Adeh, blogger-blogger ni siap main tarik-tarik baju lagi. Aci ke macamtu? Habis game mesti lebar t-shirt diorang tang bawah tu. Kalo dapat join kat Mid valley tuh (betul ke sini) mesti lagi kelakau.kau.kau kan..Itu jer ker yang best..sungguh tak kreatif  lah saya ni..adeh..layan video dulu lah..

















:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Project Alpha Season 2 is presented by
Adidas Action 3
and supported by
P1 and MAS
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

M

No Responses to Best Bits of Project Alpha Season 2

Leave a Reply