Nachos Nachos SACC Mall

Salam Jumaat bebeh. weekend ni, kalau rajin apa kata pekena masakan orang Mexico kat NachosNachos yang terletak di SACC Mall, Shah Alam. 


Serius, lupa take note pasal menu ni, yang pasti atas ni adalah ikan + nasi siap ada dipped cream yang aku tak ingat. Maaf sesangat.




Yang ini pulak nachos campur apa pun aku tak ingat samaada beef or chicken. Memula ingat kan cream putih tu ice cream rupanya, sour cream. Harga dalam RM11++





Air amik juice buah (lupa hehe). dan juga oreo milkshake. Ya ampun, maaf ye bagi review yang tak lengkap. Sesiapa around SACC Mall boleh lah singgah ke sini cuba masakan mexico..yiba..yiba...andre..andre..!! 


Lokasinya

Lot GF-32B, Ground Floor, Jalan Perbananan 14/9, Sec 14, 40000 Shah Alam, Selangor
Tel: 03 5510 8009 Fax: 03 5510 8003

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

3 comments:

Featured Slider