Iron Man 2

Posted by mizzura on Tuesday, May 4, 2010. Filed under:



Teka, ni gambar pasal apa?

.:: Gua kelam mana ni? ::.

Tak clear ke..Cuba tengok ada satu lampu hijau kat hujung. Hint, tu kan tanda "KELUAR". Yang bercahaya tu screen la. Saya tengok Iron Man 2. Seat gila penuh. Terpaksa ambil yang kehadapan sekali. Seat No. A01 kau... Adoyai. Sakit leher ku. Elok-elok leher jinjang, dah  jadi ketot plak ni..
*perahsan leher jinjang minah ni*


.:: Siapalah duduk takde ciri kemelayuan ni(^_-) ::.


Alamak. Entri wayang lagi kan? Tiba-tiba sedar, saya ni asyik tengok wayang je. Ala..kasi hilang stress..tapi kena bayor ler..huh..stress balik. Nasib tiap kali tengok wayang tak ada lah nak beli popcorn, juice bagai *kedekut betul.ha.ha.*

Cerita ni, macam typical cerita orang US lah. Ada teknologi canggih. Penemuan sains baru. Boleh buat untung. Selamatkan manusialah, dunia lah. *Eik? Statement orang malas je ni*. Tak puas hati sebab ending dia senang sangat. Senang2 je mamat Rusia tu mati. Punya lah dia berdendam bertahun lamanya. Spoil tang tu je. Lain semua superb!!




Movie ni tengah hit lagi kat US. Tapi saya je masih blur-blur. Maybe pasal tak pernah tengok Iron Man 1. BFF cakap, Iron Man 1 lagi best...ek?? Tak taulah..Astro dah keluar ke?...arr? ZZZzzzz..*Sah mengantuk minah ni*



M




3 Responses to Iron Man 2

  1. Syafiq Kadiran

    btol2....ironman 2 kureng cikit dari ironman 1...tapi still berbaloi tgk...

  2. mizzura

    To Syafiq Kadiran:
    yelah...pasal teknologi canggih dia dah mengaburi kekurangan yang lain..ish...bila nak tgk Iron Man 1 ni..akan diusakan (kalau teringat) hahah.

  3. Muhd Suhaily

    Oh tak tengo lagi ni..mesti best!

Leave a Reply