How Many Wiggies?

Posted by mizzura on Thursday, May 13, 2010. Filed under:

Huwaa...!! Dah 2 kali tak join Instant Cash Blogging from Project Alpha..Sudah rugi RM40 = kerugian 5x Mcvalue Lunch!

Jadi kali ini walaupun bajet tak akan jadi that first 50 entries, tetap akan cuba submit jugak. Manala tau kan.. Blogger yang hantar semua kira tak betul ke.ho.ho. Jahat aku doa orang lain tak menang :-)

Kali ini syaratnyer yang tersangat senang tapi boleh buat mata juling air. Nak kena kira jumlah wiggies ni! Aik, camner dia boleh beranak ni. Tiba-tiba teringat satu cerita waktu kecik-kecik dulu. Ada binatang pelek tu kalau kena air/cahaya dia akan beranak lagi. Ingat tak??


JUMLAH WIGGIES INI ADA:
::::::::
: 217 :
::::::::

Haippp...!! Yang lain tak baik tiru tau! Nak jeling sket boleh(*_-). Sepintas lalu je kira. Malas nak double check. Bajet kalau menang tu kira bertuahla.Huh..Oh Yea. Creature yang bercambah tu nama ia ialah Gremlin.

.:: Ho.Tomeinya dia ::.


.:: Omak kau!!..shuh..shuh..semak blog jer ::.

Kenapa RTM ke TV3 ke Astro takde nak ulang citer ni lagi ek? Takpelah layan video Project Alpha dulu pun jadiklah. Chioww!!











::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Project Alpha Season 2 is presented by
Adidas Action 3
and supported by
P1 and MAS
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

3 Responses to How Many Wiggies?

  1. ilyani

    hhuhu.. me also dh melepas byk rm20.. baru join this one.. eh lain pulak kita kira ye :)
    all the best!

  2. mizzura

    to ilyani: erk...lain ker..? sbb tu masa kira kan tak nak intai2 org lain punya..takut goyang..hehe..hentam aja..

  3. Anonymous

    Some machines don't knowledge method, a great Blendtec blender is exactly for the situation. It is actually undemanding , equally switch the the key food processor or blender which inturn unknown is working accurately! Every other end selecting the right one will probably be understanding to a great extent disturbances it'll make.



    my site ... Blender soup maker

Leave a Reply