Explorace Wedding at Concorde Hotel

Posted by mizzura on Tuesday, May 11, 2010. Filed under: ,

Ok, ini bukan lah satu pertandingan kahwin ye..Saya je yang explorace dari Seri Kembangan -> Port Klang -> Shah Alam -> Hotel Concorde semalam. Semata-mata nak menghadiri resepsi Fazla &Andy iaitu kawannya Si Manis Jantung Sweetheart saya.

.:: Red Carpet session (tak nampak red pun?) ::.


Ikut plan asal balik office terus nak gerak, tapi sangat lah tak "in" kan..orang lain semua mangi-mangi saya je mandi sekali kul 630 pg. So sepantas kilat sampai je rumah, mandi, mekap pun main sapu je setebal mungkin, selendang lilitlah ala explorace. Around 7.45pm dah capai helmet kunci kereta, start drift to Shah Alam.

.:: Mommy + Mia yang baru tumbuh pokok kelapak. he.he ::.


.:: Fazura & Hritik Roshan (Bukan nama sebenar) ::.


Saya sampai sedikit lewat. Kalau masuk explorace confirm dah kalah. So, pengantin dah get ready kat red carpet, tapi kami masih berada di luar dewan..?! Apakah..??! Macamlah Yasmin Hani nak interview korang before masuk dewan. Terkedek-kedek..

.:: Tengok pengantin pun dah jalan ::.


.:: Charlie's Angel pengantin - banyaknye ::.


.:: Orang yang menghalang traffic pengantin ::.


.:: Sabar, bang. Kat sini dah nak kuarkan keris ke ::.


.:: Door Gift from Pengantin ::.


.:: Si Tukang hibur ::.


.:: Menu for that day ::.


.:: My favourite - tambah choco rice & crushed almond lagi sedap - demand plak! ::.


.:: Kek Pengantin ::.


Paling best adalah video montage tentang Love chronology mereka. Ha.ha.ha.kelakar *aku gila, gelak sorang-sorang*. Paling buat orang bengkek letak logo Liverpool kat slide tu..memang bikin panass jer. Owh lama betul mereka bercinta, dari sekolah menengah tau. Tabik spring sama pengatin!!

.:: Comel - sapa buat ni? Nak jugak!! ::.


.:: Boleh lawan kartun Upin Ipin pasni ::.


Selesai majlis pukul >1030pm. Tak boleh nak keluar dulu, sebab ramai beratur nak salam pengantin. Saya tak sabar nak keluar juga, sebab perut sudah kembang kempis. Tadi before start makan merengek nak gastrik , dah makan membebel plak. Maaflah, kepada encik yang terpaksa mendengar bebelan ku..


.:: Inilah barisan kita yang ikhlas berjuang..lala..lala....::.


.:: Kumpulan kenyang perut senang hati ::.


.::Mr & Mrs Smith versi kampung ::.


.:: Anak dara tak elok dok kat tangga ::.


.:: Bride of the Month ::.


................................................................
Kepada pasangan pengantin Andy & Fazla
Selamat Pengantin Baru
Semoga kekal bahagia hingga ke syurga.
Wahhh!!
...............................................................

5 Responses to Explorace Wedding at Concorde Hotel

  1. Tihara

    best nyew..makan kendurik..curlastt!

  2. mizzura

    To akak Tihara:

    hehe..kembung sampai harini..kuikui..

  3. NICK IRFAN

    selamat pengantin bru kat kawan awk! :)

  4. kakyong

    meriahnya majlis buat kat hotel..
    tahniah kawan nya, semoga berbahagia hingga ke syurga

  5. mizzura

    sesama..he.he.tolong jawabkan..

Leave a Reply