Celebrities Who Stink

Posted by mizzura on Friday, May 28, 2010. Filed under:

Ala..kenapa bila saya check thru FB, mesti ramai dah submit entri untuk instant cash blogging. Ini membuatkan saya rasa down nak submit...tapi errr...arrr..err..tetap mahu join jugak. Fine tak dapat 20 hinggit pun takpe arr.. :-(

Ooop..Tajuk ni agak sensitip ni. Nanti kalau saya komen lebey-lebey pasal artis malaysia yang buchuk, terus keluar front page pancaindera kan. Pastu next week melodi datang rumah plak kan.*hek-eleh, bajet hot la tu*

Camtu kena pilih artis obersea lah camni. Command2 kena kutuk masuk E news ke, OMG ke - lagi fofular. Jadiii..saya telah buat kajian dengan umpan nak bergambar bersama mereka tapi sambil-sambil tu mencium ketiak mereka juga. Oh relanya kau buat tugas begitu.


3 Finalist for "Celebrities who stink" goes to-->>

.:: Pemenang akan menerima deodorant sponsored by Adidas Action 3 ::.

SALMAN KHAN


Haha..Of course lah bushuk kan. Asyik gaduh debish-debish je kan. Mana tak berbau..Pas gaduh bagai sambung menari plak..errk...ada hati plak tu pakai sleeveless..semerbak bau.

.:: Eh sarung balik jaket tu.Berbaulah ::.

AISHWARYA RAI


Hah. ni pun sama gang la ni. Dok menari.pusing keliling padang. Berpeluh dan berbau gitu. Nasib banyak scene menari and asyik tukar -tukar baju so bau tadi tak melekat selama-lamanya.

.:: Aish yang sporting bagi bau ketiak dia ::.



ORLANDO BLOOM -Winner!!


And the winner goes to..Hero sampingan Pirate of Caribbean nih..kerana..?? kerana dia tak bushuk..dia wangi jer..tapi dialah si buchuk saya. Orlando sila jangan muntah bila baca ini.tetttttzz... *bajet macamlah Orlando baca blog kau*

.:: Oh..my buchuk ::.


In case kau orang ada sedara mara dengan mereka di atas. Saya mintak maaf yer. Hanya suka-suka. Sila marah pada Project Alpha.Tapi tengok video dulu. Nanti hilanglah kemarahan tu. Nanti terlupalah pasal entri ini :-p















:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Project Alpha Season 2 is presented by
Adidas Action 3
and supported by
P1 and MAS
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

M

12 Responses to Celebrities Who Stink

  1. jane

    minat hindustan gak ke?ngiahhhahaha

  2. Lovely Bella

    huhuu.. orlando bloom busuk berlakon dr pirates of carribean.. nampak comot jerk die hhehe.. :) nice blog.. follow kamu!!

  3. etomyam

    steady...semuanya buchuk hehehe

  4. mizzura

    hi jane:
    err..tak pasti minat ke tak..tapi layan aja..mamaku sahaja yg pantang nampak takde org pegang control tv akan tukar ke channel hindi..hehe..

  5. mizzura

    hi Lovely Bella:

    thanx follow..hehe..tapi dalam crite tu jack sparrow lagi busuk kan..tengoklah gigi die..ewww...

  6. mizzura

    hi etomyam:
    hehe..memang mereka si buchuk :-)

  7. Kancilbiru

    whatt?? aishwarya?? laki dia ada kat blog saya...hehe.. yang atas sekali confirm bau...

  8. kakyong

    ohhooo, project nuffnang ke nih..
    wonder gak nape tajuk n3 ni sama kat blog si kancilbiru....

  9. mizzura

    hi Kancilbiru:

    kuikuikui..confirm la..die suka makan masala..hehe..

    hi Kakyong:
    Jom join contest ni..nanti dapat dua puluh hinggit..

  10. ilyani

    aahaha.. dpt tajuk ni langsung takde idea nak tulis :P btw byk ke patung celeb kat muzium tu?? mesti bergambar dgn each & every of them nih..

  11. Encik aMin

    wah, bestnye pegi muzium lilin... ni kat london ke?

  12. mizzura

    to ilyani:
    Samalah, jenuh pikir sapalah artis paling bushuk nih.
    Anyway, memang banyak patung lilin kat sini. From artis, atlit, tokoh-tokoh and Perdana Menteri.
    Wajib bergambar dengan mereka walaupun palsu :-)

    Encik aMin:
    Iyer betul!!

Leave a Reply