Camera, Rolling, and Action3!

Posted by mizzura on Monday, May 3, 2010. Filed under:

Oh mak ai. Instant Cash blog 9(b) kali ni paling kejam untuk saya. Sebab saya dipaksa rela submit video untuk audition next blogger Project Alpha Season 3. Jadi sementara saya hafal skrip kat belakang tandas Jalan Ampas. Harap kamu-kamu jenguk lah video Project Alpha Season 2 dulu ye. Eik before that, episod dolu-dolu dah tengok belum? Ada baik tengok dulu barulah faham cerita nya.

Episod 11 adalah bermula dengan Niki Cheong & Jojo Stryus ready kat MAS Golden Lounge sebab nak pergi ke London. Saya pernah try food kat MAS Golden Lounge, seriusly best. Sesiapa ada peluang singgah sini jenguk la jugak ke toilet dia. Sabun cuci tangan pun brand Aigner tau.




Episod 12 pulak bila diorang sampai sana check in bagai kat Hotel Millenium, Mayfair. Pastu terus diorang dating dengan Xiaxue kat Restoran Itali tuh. Tak aci!




Episod 13 still cerita pasal diorang tapi kali ni diorang visit Trafalgar Square. Kat sini dulu-dulu banyak merpati sampai orang dok tabur makanan burung. Tapi skrang dah takde pasal takut kotor area situ. Pastu sempat lagi singgah Oxford Street! Saya sangat jealous ni..kenapa tak ajak saya sekali?!




Episod 14 si Niki@Beng interview xiaxue dengan soalan-soalan panas lagi membina sesuai untuk info para blogger-blogger.




Episod XXX Dan yang tak keluar-keluar episod adalah video audition dari cik zura yang bertaraf amateur kanak-kanak yang kurang cerdik dari Shin Chan.


.:: Maaflah, dah pakai tudung pun telinga bunian tetap terkeluar - kantoi ::.

Phew. Tak pasal-pasal terlibat secara langsung dengan Project Alpha. Adoyai..ini semua RM20 hinggit punya pasal. Bayangkanlah balik je dari tengok Iron Man 2, bukak FB, tetiba nampak task dari Project Alpha. Mandi pun belum. Nasib wangi lagi sebab pakai Action 3 from Adidas. Ahaks...!



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Project Alpha Season 2 is presented by

Adidas Action 3

and supported by

P1 and MAS

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


4 Responses to Camera, Rolling, and Action3!

  1. eDa

    Wow rajin ko masuk benda2 camnih! tapi bagus dan aku sokong sangat2!!! tapi awat video ko tu suara control siot..ahahaha..good effort btw..semoga hang dapat dan berjaya la hendaknya! Aminnn... :D

  2. mizzura

    To eda:
    Hehe..sebab dah ada 3 entri dapat rm20 each. so worth it la kan..control ka?? aku ngantuk.plak tu memalam suma orang tido, aku je bantai bercakap sorang2 dalam bilik ..tu suara kemut-kemut je.camera roll..action..malas nak edit lagi..camera take 5 dah penat...belasah je la..

  3. Encik aMin

    nice video beb.. kreatif tul ... camne ko buat telinga bunian tu ek? :)

  4. ilyani

    hehehe good one!
    nak buat aritu tp tsk.. sgt3 busy with exam.. kesian i.
    byk dah terlepas RM20 T_T

Leave a Reply