1 Queen and 12 Presidents

Posted by mizzura on Friday, May 21, 2010. Filed under:

Sebenarnye ni saya dapat dari email sapa tah..tapi tajuk asal dia seperti dibawah.

"1 Queen and 11 Presidents"

Erk..Tapi tajuk entri di atas tak sama pulak, sebab saya dah ada penemuan baru tau...!! Presiden yang ke 12 !!
Okeh, mari kita tengok kronologi Permaisuri England ni satu persatu. Respek betullah sama dia. Walaupun sudah "veteren" masih nampak cool lagi. Agak-agak apa petua orang putih ni dah tua-tua pun still nampak cergas bertenaga? Siap ada boleh panjat gunung lagi..Opss terbebel pulak..

#1

 
.:: Queen Elizabeth dan Obama ::.
(Presiden USA ke-44)


#2

.:: Queen Elizabeth dan George W. Bush ::.
(Presiden USA ke-43)


#3

.:: Queen Elizabeth dan Bill Clinton ::.
(Presiden USA ke-42)


#4

 
.:: Queen Elizabeth dan George Bush ::.
(Presiden USA ke-41)


#5

.:: Queen Elizabeth dan Ronald Reagen ::.
(Presiden USA ke-40)


#6

.:: Queen Elizabeth dan Jimmy Carter ::.
(Presiden USA ke-39)

#7

.:: Queen Elizabeth dan Gerald Ford ::.
(Presiden USA ke-38)

#8

.:: Queen Elizabeth dan Richard Nixon ::.
(Presiden USA ke-37)


#9

.:: Queen Elizabeth dan John F. Kennedy ::.
(Presiden USA ke-35)

#10

.:: Queen Elizabeth dan Dwight D.Eisenhower ::.
(Presiden USA ke-34)


#11

.:: Queen Elizabeth dan Harry S.Truman ::.
(Presiden USA ke-33)


#12

?

?

?

TADAAA..

.:: Queen Elizabeth dan saya??! ::.
(Presiden Persatuan Duit Kutu bawah 18tahun  yang telah dibubarkan)
Hehe. .

Tak kelakar ek..? Suka-suka aja (*_-)
MTa

11 Responses to 1 Queen and 12 Presidents

  1. rekrazie

    diorang semua tu satu keturunan. nak more info baca pasal gerakan illuminati & freemason. mesti terkejut hehe

  2. fizamior

    hihihihihihi.... klakar2 klakar.....klakar sgt.... kweng... kweng... kweng.... ko patut upload gambor dari muda sampai tua la... erm, tp camni pun ok jugak... very the hot2 queen... :D

  3. akuvision

    ni dekat muzium madame tussoud ek?, ( betul ke nama ejaan tu? )

  4. mizzura

    Hai rekrazie:
    lor..yer ker?? thanx for info..tp tak semua..yang last tu keturunan melayu..hehe..

  5. mizzura

    Hai Fiza:
    tulah..dah upload ke 12 baru perasan terbalik..lantak la..faham sendiri aja..hehe..hot queen? drama queen..queen control..hehe

  6. mizzura

    Hai akuvision:

    iyer..madame tussaud..tak kisah janji munyik betul..hehe..

    (ala dah kantoi...:-D )

  7. cik bunbun

    hahaha. kompiusla ni gamba betul ke edited. nampak macam betul. hahahahaha

    kompius kompiussss >.<

  8. mizzura

    Hai bunbun:
    apa yang konpius memalam ni..hehe..gambar tu betul..tarak edit2 punya..tapi queen tu tipulah...patung lilin je tuh kat madame tussaud..

    (siapalah kita nak bergambar dgn Queen T_T)

  9. etomyam

    memang banyak pengalaman lah the queen ni :D

  10. ravishingpeacock

    cheese!!!bhgian ending 2 sngguh xleh blah hahaha *just kidding honey

  11. mizzura

    etomyam:
    Kita kena tanya dia jamu apa dia pakailah boleh panjang sihat lagi nih..

    ravishingpeacock:
    hehe.. :-D

Leave a Reply