Siapa Kata Port Dickson Boring!!

Posted by mizzura on Friday, April 9, 2010. Filed under:

Ok, kalau nak compare dengan Redang, Tioman, Sipadan etc. memanglah jatuh tersungkur carta Port Dickson ni. Tapi kalau yang perginya happening, so happening lah trip tu kan *kamilah tu*


.:: Err bukan kami sepatutnya ber5 ke?aiyokk yang ke6??! ::.

Last Jumaat, berdering jer loceng*ada loceng meh?* 5.30pm terus get ready nak ke Port Dickson. Dengan baju-baju kerja langsung tak tukar.

.:: Pow bos kat RnR. Donut Je?? ::.

Ngam-ngam Maghrib sampaila ke Palm Spring Resort. Betul-betul opposite Tiara Beach Resort jauh betul. Tapi rupa-rupanya itu reception dia je. Kenalah patah balik ke Extreme Park (depan sket) sebab tempat yang kitorang duduk tu namanya Duta Hacienda. Bilik dia besar gila. Kalau dengan family, bawak toto pun dah okay dah.


.:: Effect kabur ala-ala kabus tebal ::.


Oh yea. Saya pergi PD ni sebab ada mini family day dept saya yang ciput tu. Kalau campur dengan budak-budak site confirmla ramai & lagi meriah kan. Tapi ni pun folo the flow la.Kecuali kami sahaja anak dara yang teliti terhegeh-hegeh bersiap. Bayangkan kalau campur intersite, mesti kelam kabut semua.


.:: Sorang je dah conquer satu jag ::.


Dalam pukul 830 pm dah get ready nak g dinner. Tapi restoren yang kitorang pergi tu tak besh. Dahla mahal. Lambat plak tu. masing-masing muka dah toya termasuklah saya. Siap update status FB lagi sementara tunggu nasi goreng kampung jer??!


.:: Status FB: Mana N.G.Kampung aku??! ::.

Ha, dalam group saya ni hanya seorang saja yang tak pernah pergi PD iaitu Bos saya yang berasal dari Philiphine. Actually kitorang pun memang nak bawak dia jenguk2 sket PD ni. Dah dekat 10 tahun dok Malaysia, PD yang dekat pun tak pergi-pergi lagi.Ala-ala Visit Malaysia la tu *Dr Ng Yen Yen, sila bagi komisen kepada saya*

.:: Wajib lapor diri pada pantai ::.

Habis je dinner, kitorang teus ke bandar sebab nak tunjuk pantai kat bos. Ala yang area depan stesyen minyak Petronas tu. Lagipun dari dalam kereta bos dok mengomen mana pantai mana pantai. Tu yang redah jugak ke sana walaupun jauh. Kesian pilot Kancil Mini Cooper kami. Mesti dia letih. Demi bos, harus lah bawak.*Takpe balasan appraisal kasi tinggi yer*

.:: Ombak kejar kami sehingga terloncat.Tolong!! ::.

Hari Kedua??

Kuasa Kehitaman Kemelandaan!!!
P

No Responses to Siapa Kata Port Dickson Boring!!

Leave a Reply