Si Tendang Pungg#ng

Posted by mizzura on Tuesday, April 20, 2010. Filed under:

.:: Super hero suit yang kelakar ::.

Ding Dong...

Rasanya dah lama tak update pasal latest movie kan. Kebetulan Ahad lepas ada pergi tengok wayang cerita "KICK A$S".

Kalau sesiapa ada anak bawah 18 memanglah tak shessuai sangat, pasal diorang ni banyak mencarut, melucah and ganas gila. Takat bunuh membunuh tu small matter jer.

Asalnya ada satu budak laki tu suka sangat baca komik. Dek melayankan imaginasi dia tu sanggup tempah satu suit semata-mata nak jadi super hero. Padahal bukan ada power pun. Lembik. Hanya sebab satu kebetulan dia selamatkan orang terus jadi fenomena kat US. Siap ada merchandise lagi.

.:: Comel kan Hit Girl tak macam Kick Ass ::.

Dipendekkan cerita, makin lama makin ramai pulak super hero dengan costume macam-macam tampil. Ada yang baik ada yang jahat. Apa-apa pun sangat admire dengan budak comel Hit Girl. Pandai main balisong - sejenis pisau origin dari Philiphine. Eh, saya pun ada keychain pisau tu tau. Bos bagi waktu dia balik Philiphine. Bolehlah practice jadi Hit Girl lepas ni(*_-)


.:: Oh, jangan risau saya punya keychain ajer ::.


Jom tengok weekend ni. Kelakar jugak tau..!


M

8 Responses to Si Tendang Pungg#ng

  1. mizzura

    alamak..asal ada dua gambar sama...takper nnt ar ammend..

  2. mizzura

    dah ammend.

  3. ~ ReD ~

    tgok la cerita How To Train Your Dragon. best jugak:)

  4. mizzura

    To ~ ReD ~:

    oooh yeke...oke2..last time sorang2 beli ticket..so tak tau mana nak decide..byk sgt cerita keluat from 15th Apr...

  5. tujuhhariseminggu

    nak tgk nak tgk... :)

  6. Love Says it All~

    check out the latest dates for makeup classes!!!

    APRIL

    24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
    25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

    MAY
    8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    **MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
    **LUNCH PROVIDED
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
    **LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
    **BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

    PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

    WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
    016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

  7. mizzura

    to tujuhhariseminggu:

    ahaks...dah tengok belum.. :-)

  8. mizzura

    To Love Says it All~ :

    Erk..?? thanks for info.. :-)

Leave a Reply