Si Tendang Pungg#ng

.:: Super hero suit yang kelakar ::.

Ding Dong...

Rasanya dah lama tak update pasal latest movie kan. Kebetulan Ahad lepas ada pergi tengok wayang cerita "KICK A$S".

Kalau sesiapa ada anak bawah 18 memanglah tak shessuai sangat, pasal diorang ni banyak mencarut, melucah and ganas gila. Takat bunuh membunuh tu small matter jer.

Asalnya ada satu budak laki tu suka sangat baca komik. Dek melayankan imaginasi dia tu sanggup tempah satu suit semata-mata nak jadi super hero. Padahal bukan ada power pun. Lembik. Hanya sebab satu kebetulan dia selamatkan orang terus jadi fenomena kat US. Siap ada merchandise lagi.

.:: Comel kan Hit Girl tak macam Kick Ass ::.

Dipendekkan cerita, makin lama makin ramai pulak super hero dengan costume macam-macam tampil. Ada yang baik ada yang jahat. Apa-apa pun sangat admire dengan budak comel Hit Girl. Pandai main balisong - sejenis pisau origin dari Philiphine. Eh, saya pun ada keychain pisau tu tau. Bos bagi waktu dia balik Philiphine. Bolehlah practice jadi Hit Girl lepas ni(*_-)


.:: Oh, jangan risau saya punya keychain ajer ::.


Jom tengok weekend ni. Kelakar jugak tau..!


M

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. alamak..asal ada dua gambar sama...takper nnt ar ammend..

    ReplyDelete
  2. tgok la cerita How To Train Your Dragon. best jugak:)

    ReplyDelete
  3. To ~ ReD ~:

    oooh yeke...oke2..last time sorang2 beli ticket..so tak tau mana nak decide..byk sgt cerita keluat from 15th Apr...

    ReplyDelete
  4. check out the latest dates for makeup classes!!!

    APRIL

    24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
    25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

    MAY
    8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    **MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
    **LUNCH PROVIDED
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
    **LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
    **BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

    PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

    WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
    016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

    ReplyDelete
  5. to tujuhhariseminggu:

    ahaks...dah tengok belum.. :-)

    ReplyDelete
  6. To Love Says it All~ :

    Erk..?? thanks for info.. :-)

    ReplyDelete

Featured Slider