Penyerapan Kuasa Kehitaman

Posted by mizzura on Saturday, April 10, 2010. Filed under:

Hari Kedua bermulalah penyerapan kuasa kehitaman 
dari alam semulajadi ini.

.:: Kekuatan hitambulan datanglah! ::.


Tapi sebelum gerak ke pantai harus mengumpul kuasa dan 
tenaga untuk memudahkan penyerapan kuasa kehitaman.

.:: Eyah, jangan pedulikan orang lain ::.


.:: Semua nak kena rasa ::.



Resort ni jauh sangat dari pantai. Kena naik kereta baru sampai. 
In fact, ini first time nak mandi pantai PD, kena naik kereta.
Location Teluk Kemang *standardlah*

.:: Mana resort kami - tolong kami sesat ke tengah lautan! ::.


Tiap-tiap tahun bila ke PD ngan family, 
biasanya family kami pilih resort/hotel yang boleh direct jalan kaki ke pantai. 
Kalau tertinggal google ke, towel ke 2piece ke boleh la naik atas ambil. 
So next vacay this will be my last resort.


.:: Terpaksa jadi tour guide bos - dia nak g beli topi ::.

Seperti kebiasaan, asal travel tugas saya menjadi baby sitter. 
Jangan lupa payment untuk servis saya ye. 
Member-member kautim USD 100/hr.

.:: Ini pasir, aku yang punya ::.


Tapi hati-hati dengan anak-anak anda ye.
Ada kes, budak tu berkawan terus ajak ke tempat lain.
Nasib bapa dia sempat panggil anaknya.
Bahaya jugak ni.

.:: Papa, nak ikut ikan duyung tu panggil ::.



Setelah semua unsur kehitaman diserap. 
Kenalah topap balik energy yang dah hilang tu. 
Makan kat gerai-gerai situ je. 
Just nice & murah. Isi kelapa je keras. Adei...spoil my mood.

.:: Isi kelapa yang keras kalau kukur, perah boleh dapat santan ::.


Dah kumpul energy adalah masa untuk rehat sebentar bersama kitkat
Pulak tu bila balik resort hujan plak. Best tidur.
Patutnya kitorang nak race go kart petang tu. 


Sebagai ganti jalan-jalan area resort survey swimming pool sahaja.
Yang lain nak driving range Golf tapi service tu tak ada la plak. 
Baru nak tunjuk skill Tiger Wood *erk skill main golf ye*

.:: PD petang-petang hujan bulan ni ::.

Malam pulak seperti biasa, makan seafood. 
Nasib petang tu dah reserve siap-siap. 
Kalau datang baru nak order mau dekat sejam. *boleh balik KL tu*

.:: Shedappp  & Kenyangg ::.

Selesai dinner, jalan-jalan pantai lagi & balik -tidur*awal gila*
Letih yang amat-amat!!



Last Day??

Menunggang sesuatu...

_

2 Responses to Penyerapan Kuasa Kehitaman

  1. iman

    wah2,best ny ber'holiday'..nak jugak ='(

  2. mizzura

    iman: pergi jangan tak pergi..pergi jangan tak pergi..pergi..pergi..

Leave a Reply