No Strings Attached

Posted by mizzura on Wednesday, April 14, 2010. Filed under:

Dulu kan saya ada buat satu entri pasal my favourite surfing spot.
Kemudian ada blogger tujuhhariseminggu tanya, best ke pakai potong-potong ni.

Saya jawab rahsia...Kenapa..??

Sebab saya  belum akan pakai Wiggy comel tu .

Lagipun saya merupakan salah satu penyumbang kepada broadband "No.1 Malaysia" itu *erk highlight color biru nampak*. 

Mula-mula pakai memang lah syok je kan. Cucuk jer terus ada signal. Murah pun murah sebab guna pakej yang RM*8.00 (Sila teka)

Tapi kenapa lately ni "broadband itu" macam tak bagus???!! Tension betul. Nak bukak setengah jam terus jadi dua jam.Buang masa saya jer. Kadang-kadang tak sedar pun yang terbuang masa kat situ..uh..

Pastu bila dia tak dalam mode HSDPA.Terpaksa lah guna cara paling kokak. disconnenct & reconnect. As if cara itu, the moment reconnet internet terus jer laju and then kita pun cepat-cepat click-click apa yang patut sebelum bertukar WCDMA or paling worst sekali EDGE??!! 

Kemudian apabila dah takde signal terpaksa ulang balik step di atas. Oh..tak sanggup betull!! 

Sedang berpikir broadband mana lagi ok.

Dulu pernah try Broadband yang synonim dengan line telefon tu. *Come on. No string attached please*

Kemudian, waktu adik saya balik cuti belajar pun dia dah pernah try Broadband yang tauke dia jutawan Malaysia. 

Atau nak cuba competitor Broadband yang ada maskot dimana-mana ke ek...??

Errmm..Jadi since no string attached nak guna broadband mana-mana pun okay je kan;

Mungkin jugak boleh pertimbangkan P1 Wimax yang sangat high speed ini kan..kan..kan..*sila angguk*
Baru RM59.00 je untuk 8GB. Ok. Haruskah bertindak segera!!!
Peringatan: Wah banyak duit kau nak try semua..



.:: See.Tak perlu Ikea Cable Reel sebab no string attached meh ::.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Project Alpha Season 2 is presented by
Adidas Action 3
and supported by
P1 and MAS
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::








_



6 Responses to No Strings Attached

  1. Khairi

    saya pakai p1 gak, tapi yg besar tu la hehe.

    selalu naik komuter? keje mana? line mana?

  2. mizzura

    P1 ok tak..?? laju ke..??

    In between stesen Port Klang - KL Sentral - Serdang.

  3. kakyong

    salam kenal mizzura,

    area ipoh ni tak byk lagi coverage p1wimax ni... huhuuu.. memang xde harapan...

  4. mizzura

    hi kakyong..

    Itulah katanya P1 sgt bagus kat Klang Valley..Sabar..lama2 berkembang lah dia ke tempat lain..

  5. tujuhhariseminggu

    RM59 for 8GB... wah.. moorraaahhhh.. kenapa inchek meksis RM108 utk 3GB...??? Waaaa.. mahal.. :p

  6. mizzura

    to tujuhhariseminggu:

    iyerlah.. knapa enchik "broadband no 1 malaysia" cuma 5GB untuk RM 68..sedih..

Leave a Reply