Free Ticket : When In Rome !!

Posted by mizzura on Thursday, April 29, 2010. Filed under:

When in Rome? Best ker movie ni? Flash back majalah Cosmo edisi April 2010, ini antara "a must watch movie" untuk bulan April ni. Jadi haruslah ikut nasihat kan..kata Cosmo girl kan..kan..kan..kan *cukup! teKAN kepala baru tahu*

.:: Poster "Ketika di Roman" ::.


Kisah gadis Cosmo dari New York yang pergi ke Rome membawa diri yang laralah konon akibat cinta. *Bestkan, putus cinta je melancong luar negara*.

Actually dia melawat adik dia yang kahwin dengan lelaki Itali. Bukanlah desperate sangat putus cinta sampai bawak diri sengsorang camtu. Alkisahnye, Rome ni kan pelik-pelik sket. Jadi secara tak sengaja dia tercuri ambil "syiling cinta" token of love dari Fountain of Love. Maka bermulalah episod kena badi dari syiling cinta itu.

.:: Pengutip betul perempuan ini ::.


Kesudahannya..Adakah yang dapat menakluk hati Gadis itu...??

Si Pelukis Body Perempuan dari Itali..?
Si Model Metroseksual tapi sebenarnya gay..?
Si Tukang Magic Jalanan..?
Si Tua Ketot tak sedar diri..?
atau
Si Tukang Reporter yang pernah kena sambar kilat..? *Oh dia ni sangat hensem*

Nak tahu..? Kenalah tengok kan..

Jadi kepada yang nak dapatkan 2 Ticket When in Rome secara percuma ini....

.:: Tak tipu - memang ada dua tiket ::.


Err..
Saya minta maaf tak dapat nak bagi sebab dah terguna *tiba-tiba je rasa nak guna.he.he*. Credit to my officemate Lin yang ada terlebih 2 ticket wayang percuma ini. Terima Kasih daun keladi, menang ticket wayang berilah lagi...Yahooo...!!

Siapa-siapa kelik entri ni pasal bajet ada ticket percuma....LuWakena beb!!! (*_-)

.:: Kwang..Kwang..Kwang ::.

So far best jugak cerita ni..Kelakar...Tapi sekejap sangat..


>


8 Responses to Free Ticket : When In Rome !!

  1. cik bunbun

    ohhh! dah lame tringin nak tgok cerita ni.
    wuwuwuwuuu
    nak tiket freeee!

  2. ~eZmALiZa~

    grr...jaatnye dye.nak jugak tket free.. :P

  3. mizzura

    To Bunbun:

    cepatlah tengok..best tau..lain dari yang lain..ni rasa nak pergi Rome ni..bila la agaknye kan..

  4. mizzura

    To ezma:

    hehe..nak tengok free ajakla inchik faiz belikan..hehe..

  5. Kimi Asyraf

    wah..

    serius ke best? nak tgk jugak la, nk kene cari orang dlu nk pegi ngan sape... haha

  6. mizzura

    To Kimi Asyraf :

    Kelakar la jugak citer ni..btw cerita yg light not too heavy..

    alamak kena cari orang ker...err..any blogger nak temankan En Kimi Asyraf..shout kat shout box dia ye..huhu..

  7. etomyam

    hahaha...ingat boleh dapat free dah..memang wakenabeb!!1 hahaha

  8. mizzura

    hehe..sorri...tapi still ada chance nak dapat free voucher..

Leave a Reply