Extremely Exhausted

Posted by mizzura on Sunday, April 25, 2010. Filed under:

Itulah status FB saya masa ni..Tak taulah kenapa lately saya tersangat-sangat letih. Terlalu banyak bersocial kot.Asik ke sana sini. Takpun bersocial networking jer *erk, wajib nih*

.:: Lain macam je tempat social kali ni ::.

This weekend full day langsung tak jejak rumah. Petang je baru ada. Kenapa? 
Kerana saya jauh nun ke Kuala Langat bertapa menuntut ilmu. Ilmu yang sering kita amalkan tapi jarang-jarang di ambil berat sesetengahnye.Sehingga bila ustazah tanya nama Malaikat yang sepuluh. Erk tetiba je terlupa nama yang lagi satu.. sangat malu pada diri sendiri..*baru sedar ker..haha..*

Selama dua hari ni tak dapat saya makan Apple Pie mama saya. Sebab Sabtu tak habis, Ahad dia dah potong kecik-kecik bakar. Dah jadi macam shortbread plak. Nasib sedap.

.:: Tak dapat snap Apple Pie, snap jejaka tshirt hijau jadilah ::.


Anyway. Kini saya dah lulus satu step. Yeah!!! Dapat kawan baru lagi. Oh..waktu usha attendance orang, ingatkan saya yang antara tertuamuda. Rupanya ada yang lahir tahun '77 baru nak join "kursus" ini. Dan yang paling terkejut, tahun '93 pun ada. Rasanya cam lepas SPM ni.*Erk bz body tul kau ni cek org punya umur tak sedar diri sudah tua tapi bajet diri macam budak belasan tahun*


.:: Me with bride to be-not me kay ::.



.:: Sijil baru lagi. Haruskah update dalam CV ::.



Okaylah. Nak tidur awal takdelah exhausted lagi or Monday Blues.
Nite-nite everybody.
ZZZzzzzz....


m


4 Responses to Extremely Exhausted

  1. Kapten

    uit... kusus kawen ker?
    moga2 ko kawen ler lepas kursus ni

  2. tujuhhariseminggu

    ok... leh kawen da nih.. :)

  3. mizzura

    To Kapten:
    Moga-moga hendaknyer yer...thanks

  4. mizzura

    To tujuhhariseminggu:

    Belum lagi..byk proses lagi..baru sijil graduation jer..haha..

Leave a Reply