Teater Seri Mersing

Posted by mizzura on Sunday, March 21, 2010. Filed under: ,

Korang....
Dah tengok ke belum???
Cepat hari ni last.


Saya pun last minit tengok hari Jumaat tu dengan rerakan.
Pastu dahla saya sampai dulu. Yang lain2 semua bantai sampai lambat??!!
Sabar Zura..Sabar..
Masalahnya perut tak sabar.
Terpaksalah pergi makan kat Kafe IB sorang-sorang.
Nasib ada meja kosong, kalau tak terpaksa semeja dengan abang tu ;-P
*choyy!, aim meja abang jer-*

.:: kesian kan..posing pun sorang-sorang ::.

Saya + rerakan memang masuk lambat sampai kena sound.
Nak cover malu cakap, tiket kat kawan lagi sorang yg tengah otw.hahah!


.:: Si Paling Lambat Sekali! ::.


.:: Si Paling Lambat (tapi dimaafkan pasal ada imuniti card) hehe ::.


Nasib best cerita dia.
Sangat!!

.:: Si Cepat vs Si Lambat - mau gaduh ni! ::.


Antara pelakonnya:
Yus Raja Lawak *aysik meludah je, penuh air liur dia kat pentas tu*
Sepah *kelakar gila especially time t*t*k dia kena cubit..haha*
Adi Putra *hero -pergh badan 6pax la*
Elly Mazlein *heroin - chare ar time dia gelongsor atas pentas*
Dato' Mustapha Maarof * Cool & pelakon asal Seri Mersing*
Azizah Mahzan *wa respect lu memang pandai berlakon*
Melissa Saila *Si Gila & Mengong.haha*
Leez AF *ayu..mmm..biase je kot*
Hairi Anak Wayang *Okay la*
A Galak *ego betul bapa Seri Mersing ni!*
Rusdi Ramli *Ok..tp awat nampak hang biasa je*
Datin Rosnani Jamil *Hebat!*
DLL


.:: Adi Putra sebagai Damak-Lu machola beb! ::.


Tabik jugak kepada pengarah Rosden Suboh (anak pengarah Filem asal Seri Mersing).
Dia memang pandai buat flashback, naikkan emosi kami, cuitkan hati kami dan hiburkan kami.
Tabik Spring sama Seri Mersing!


.:: feeling-feeling as Damak & Seri Mersing ::.


Ayuh!
Malam ni last!
Ke Istana Budaya cepat!!


L

8 Responses to Teater Seri Mersing

  1. FAD ARIFFIN

    time saya takde pulak sessi sign autograph nih. Punyalah dok tunggu2 15 minit maleh nak tunggu balik!

    Anyway, thanks for dropping by! :-)

  2. YJia

    Hi sweetie^^ I've tag you in my blog post here ^^
    http://fancyillusionist.blogspot.com/2010/03/i-love-your-blog-award.html

    It's a "I love your blog" award ^^ I dunno whether u have receive it before or not , but pls take it my dear ^^ coz you deserve it ^^

  3. AreL

    sy pegi 2nd day, xde lak sesi otograp tuh... very nice teater nih... :)

  4. mizzura

    FAD ARIFFIN: lorr yeker takde..lugi or..tp saya pun tak mintak sign, pasal beratur panjang, snap dr tepi cukuplah...

    Yjia: Izit!!! Thanks, even i havent receive any award b4..xoxo..

    AreL: tula rasa nak pergi lagi tapi dah takde..adoi....best sesangat!

  5. {travel junkie lady}

    x aci taw. masa i pegi, dorang wat Q&A session utk reporter lps show.. sangat2 x aci. sobsob.

    oh. melissa saila mmg sgt hebat kalau berlakon jahat. i loikeee! hehe.

  6. mizzura

    travel junkie lady: jgnla mara takde sesi bersama artis..lenkali yer..
    owh Melissa Saila mmg best..tiba-tiba teringat die berlakon cili padi waktu kecik2 dulu..berapa la agaknya umur dia sekarang..

  7. kanip mito san

    best ke teater ni???

  8. mizzura

    kanip mito san: best woo..next cuci the musical plak..!

Leave a Reply