No Sweat!

Posted by mizzura on Friday, March 26, 2010. Filed under:

Ala.
Harini aerobic tak jadi!
Tahu tak tiap-tiap hari Selasa & Khamis saya ala-ala bz
*konon* sebab saya ada aerobic hari tu.

Pastu bila balik rumah sangat rimas.
Sebab sepanjang dalam kereta melekit tak ingat.
So sweet summer sweat! 
Takkan nak pinjam Adidas Action 3 kepunyaan adik lagi kan.
Tak boleh jadi ni, next aerobic session mesti dah ada yang ladies version punya.
Tak kira.
Nak sembur satu badan kasi segar gitew!


Saya pun join aerobic ni baru je dua tiga bulan.
Coach saya ajar step best-best tau.
Ala-ala dance gitew. 
Paling suka bila pasang lagu Stacy & Wonder Girl. 
Feeling like a dancing queen. *eh selalu salah step, nak perasan bagus*

.:: Cikgu Linda Jasmine, datangla ajar sini ::.

Dahulukala*ayat purba la pulak* sejak join kelas berenang time kat U, 
saya dah malas dah nak join activity peluh-peluh cam berjogging nih. Melekit tau.!
Kalau lepas sport nak lepak makan pun badan berbau.
Tak boleh nak ngurat abang hensem tengok bola kat kedai mamak tuh *wink*

Eii..till now pun saya rasa berenang adalah 
the best sport activity + tak berpeluh langsung - NO SWEAT!
Siapa cakap berenang berpeluh???
Buktikan!

Kalori yang dibakar pun sama je dengan berjogging. Pulak tu air kan satu medan terapi
Automaticcally badan kita rasa macam pergi spa.
Pas habis berenang, badan pun mangi-mangi jer
Bolehla ngurat abang hensem tu (*_-)

Tahun lepas-lepas selalu pergi dengan adik.
Tahun ni masing-masing sibukla pulak
*penat je tukar goggle baru*
Terpaksalah...Join activity melekit balik.
Adikku, kakakmu nak pinjam Adidas Action 3 lagi yer..huhu..


.:: Takat 1.3m bolehla action, pergi 2.5m tengok lemas tak lemas ::.

Jom berenang!
Splash..spalsh!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Project Alpha Season 2 is presented by
Adidas Action 3
and supported by
P1 and MAS
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


_