My Very First Blog Award!

Posted by mizzura on Saturday, March 27, 2010. Filed under: ,

Morning!!!

Perhatian semua!

Dengan lafaz bismillah, saya mengumumkan Anugerah Saya SukaCinta Blog Kamu jatuh kepada --->>
BudakGila ZURA

Yahuu!!




*Mode Terharu*
Tissue please..
I tak sangka yew..

Ucapan:
Anugerah ini adalah hasil doa ibu bapa saya dan juga mereka yang mengenali saya*bajet fofular*.
Owh tak dilupakan juga the lovely blog from Yjia yang bersusah payah mengundi saya.
Kejayaan saya datang dari undian anda.
tsk T_T

OIT CUKUPP!!

*Erk, udahla tu..hover kalah pemenang ABPH*

Tau tak bahawasanya blog layout saya kelakar sebab header 
"Kisahnye" tu tak masuk kat tengah-tengah template ni. 
Dulu ada buat entri minta tolong sapa-sapa ajar sebab saya ni slow sket. 
Tolong ek..


Ala kena tag 15 orang ker??? 
Ingat aku sorang jer boleh menang. 

Korang-korang yang tersenarai ni, sudi-sudilah mengambil Award saya ni tau.
Jangan malu-malu, hanya:



~Post the award on your blog~
~Link the person who has given you the award~
~Pass the award to your 15 favourite bloggers~
~Remember to contact the bloggers to let them know they've been nominated~

Haha.Mati kutu dah ni nak tag sapa.
Yang ke 15, siapa nak gitau lah.nanti saya tambah.


Dah-dah. 
Mama dah bising ni. 
Tengahari ni ada kenduri kawin sepupu belah mama kat Nelayan Titiwangsa. 
Yang kelakar nya malam plak kenduri kawin sepupu belah abah kat Intekma.
Nasib korang arrange time tak sama.
Shuh..shuh..siap la cepat..!!



13 Responses to My Very First Blog Award!

  1. fizamior

    thanks zura... terharu mak...ahakss!!!!!

  2. nurul nadia

    tenkyu dear...

  3. akulah superman

    yang last tuh nk reserved ke sape???

  4. kanip mito san

    terima kasih

  5. taqie

    thanks.. ;)

  6. cik bunbun

    ngehngehhh tenkiu;))

    bunbun si comel?? kembang jap seploh saat. agagaga:D

  7. Rash

    tQ Zura ^_~

  8. mizzura

    I LOVE YOUR BLOG AWARD WINNERS: shesahma-ur welcome :-)

    akulah superman: ke-15,seperti sedia maklum..siapa nak kenala bagitau yer..

  9. HOUSEWIFE

    thanks!!!! make up pouch on the way...!!! yeehoo...

  10. eDa

    waaaaaaaaa..ok ok will update on my blog..thanks mommy!

  11. ~eZmALiZa~

    orait2..i will update my entry with ur award.. :) tengs! :*

  12. YJia

    Babe you deserve this award ^^ You blog is quite nice ^^ Just sometimes I can't really understand the malay short term that you wrote ! haha...

    By the way , I'm gonna run a giveaway in my blog this weekend ! stay tuned ya ^^

  13. mizzura

    ur welcome..

    Yjia: orite..next time i will use proper BM..haha....

Leave a Reply