Kenduri Kahwin ialah Reunion

Posted by mizzura on Friday, March 19, 2010. Filed under: ,


.:: Aiin & Wafi's Wedding::.


Betul lah kan?! Nak harapkan kita arrange dinner gempak *yang mana aku akan paling hover cari baju dinner* mesti tak jadi punye. Tapi kalau kenduri kahwin..mau 4, 5 meja bulat penuh dengan rerakan. Hoke-hoke(minah ni macam nak emo apasal ek).



.:: Wah macam Ziana Zain la kau yin ::.

Ahad lepas, saya dan Si ManisJantung Sweetheart dengan rerakan seangkatan tentera belajar telah bertandang ko nogori sombilan ni ha. doket Longgeng sano. Ado plak buleh sosat laie..Adoyai...Hari Raya selalu ke rumah dia, dan-dan tu time ni sosat!!


.:: Apa la yang kau ketuk-ketuk tu ye ::.


Time sampai, geng-geng suma dah dokong anak memasing nak get ready pergi wedding kat Shah Alam plak. Maka terpaksa la aku kunyah makanan tak sampai 40x ke 44x semata-mata nak join konvoi ngan diorang *eh, nak cepat watpe, macam la tak reti nak balik Shah Alam..haha..*

.:: Pengantin nak menyibuk jap please ::.



.:: Okay tak kacau..aku sorang je nak posing ::.


.:: My roomate@baby kat UiTM, btw nice hairdo::.


Ni plak kat Shah Alam, makan lagi.Yang tadi pun tak kunyah habis. Tapi tetap lapar..Jalan jauh kan *jauh la sangat*. Pulak tu hari sangatla panas.

.:: Jue Aziz bukan nama sebenar ::.


.:: Hritik Roshan & Jehan Miskin juga bukan nama sebenar ::.


.:: Wajib bergambar dengan baby - nanti besar dia taula auntie ni penah dokong dia ::.



.:: Alamak brother ni perasan aku nak snap gambar dia ::.


Aftermath wedding..mana lagi pekena kopitiam la plak. berdessup ke Pak Li Kopitiam Seksyen 7. Makan lagi. Rakyat Malaysia = Makan = Hobi..haha..

.:: Semua nak kalau boleh ::.

.:: Tiramisu! kat umah pengantin tak provide plak ::.

.:: Yang telah dirembat, manakala dua orang ini sibuk berwifi untuk comment satu gambar sama dalam FB ::.


.:: Nah kau..Kayo Pak Li ::.

.

5 Responses to Kenduri Kahwin ialah Reunion

  1. NICK IRFAN

    wah! bestnye kenduri kwin kwn akak kan? terasa mcm nk kwin plak sy ni? hahahaha ape2 pun have a nice day kak!!!

  2. mizzura

    NICK IRFAN: Iyer semua kenduri kawin kawan ialah best kerana makan free..huhu(ada yang tak jemput lagi pasni). Hah tu dah terasa nak kawin..tak lama lagi la tuh..jeng..jeng..jeng...tahun ni ek? (*_-)

  3. eDa

    Ya Allah boleh dak aku baru terbaca dan terperasan ada gambo aku dalam post ni!! hehe...owh comeilnye saya dalam gambo tuh..heheh baby suka la mommy! thanks dan seronot dapat jumpa haritu walaupun sekejap sangat.

  4. mizzura

    huhu..baru peasan ekk..bz la tu..huhu...wah kata diri comell..ok..baby memang comel dengan rambut baru..tak sempat mommy nak interview abi..haha...nasib sempat jumpe kan..

  5. chenlina

    michael kors handbags
    celine outlet
    ralph lauren
    michael kors bags
    coach outlet
    adidas superstar
    nike outlet store
    christian louboutin shoes
    michael kors handbags
    coach canada
    chenlina20170114

Leave a Reply