Berapa Berat Mister Potato nih!!!

Posted by mizzura on Sunday, March 28, 2010.


Tolong...
Saya ni suka sangat last minit nak submit contest. 
Padahal koupon tu dah berzaman dapat.

Korang-korang taukan peraduan Mister Potato ni due date 31hb Mac ni.!!
Plak tu hadiah dia

.::1emas untuk kau..2 emas untuk aku ::.


Masalahnya selain sms no kod yang terdapat dlm mister potato,
kena plak teka berat mamat 5 ekor ni...

.:: Benci teka-teka nih ::.


Yang pertama.
Berat Encik Kentang Gemuk nih!

.:: Tp dia dah minum Jus Diet Mate 5 mesti dah ringan ek ::.


Yang Kedua.
Berat Si Misai Rebonding.

.:: MAmat ni kurus je, tiup angin pun terbang ::.


Yang Ketiga.
Berat 3 Stooges ni.

.:: Diorang ni berat pahala ke berat tulang jer ::.


Yang Keempat.
Berat 100 Biji kentang ni.

.:: Kalo kentang rebus kena tambah berat air lagi ::.


Jadi mintak bantuan anda semua!! 

Berapa agaknya berat 5 makhluk+kentang ni???

Ada 4 hari je lagi sebelum saya submit contest ni
.*Padan muka kau, dah 3 bulan baru terhegeh2 nak submit*
Please..please...

Thanks in advance*wink*!!



3 Responses to Berapa Berat Mister Potato nih!!!

  1. cik bunbun

    ehh, ni betol2 last minit ni. hahaha.

    bunbun pon tak pandai meneka T__T
    papepon gudlak!;)

  2. mizzura

    hahaha..padan muka diri sendiri kan...
    takpe kita akan try jugak wp lambat.

  3. mizzura

    kemenangan tipis..teka 293kg. tapi berat nya 345kg...adoi...

Leave a Reply