Alice dalam Dunia Sebenar

Posted by mizzura on Wednesday, March 17, 2010. Filed under:

Uih,,penatnye..tiap2 minggu ke sana sini..tu belum weekdays pun tetap ke sana sini *cakap jela semalam* 
Ye. Semalam kan, saya pergi Midvalley *pergi lagi?* bertemu BFF saya. Habis kerja terus terjah sana & terus ke Madam Kwans *dah jadi official port kita makan ek*

.::Balik-balik makan di meja yang sama ::.

Sahabat saya ni boleh pulak tertinggal wallet kat office. Kesudahannya terpaksa aku belanja kau Sohee!! *senyum zura senyum..ikhlas kan* dan dia pulak terpaksa terima pelawaan belanja saya..haha..


.:: Balik-balik makan Fish & Chip *padahal aku tukang perabih* ::.

Lepas makan, tiba-tiba ternampak banyak sangat cendawan kat Ground Floor Central Court, terus perjalanan kami tertuju ke sana. Macamlah tak pernah jumpa cendawan.


.:: Macam Cendawan Mario Brothers kan ::.


.:: Mana Alice & The Hatter? ::.

.:: Ada bunga (awek) & bunga(tak tau gender ia ape) ::.


.:: Nak jump-jump tapi tempat sempit - bergaya begini sajalah ::.


.:: Camni pun boleh ::.

Selepas bergambar bagai terus balik tak payah tunggu kedai tutup.Haha..bagus jugak wallet tertinggal ni.Jimat terus walaupun hati membara  je tengok 70%. Sabar..sabar..Next week kita pergi lagi..

.:: Daa!! ::.






2 Responses to Alice dalam Dunia Sebenar

  1. {travel junkie lady}

    blogwalking =)

    baru balik dr tengok citer nih tadi. suka mad hatter!!~

  2. mizzura

    me too..!

Leave a Reply