Pernah Main BUMPER CAR?

Posted by mizzura on Monday, January 18, 2010.

Saya tak boleh terima ape yang berlaku pagi tadi.. Buat pertama kali dalam sejarah SPM saya pergi langgar kereta orang!!! Waktu tu lampu merah kat bukit. Jadi bile lampu hijau, masuk gear satu dan jalan dan "bump!".. Aduhai.. Mengapala saya terlajak.

Sangat TENSI!!!

Nasib kereta die kereta Iswara yg dah lame..(Kalau BMW?? - nampaknye aku jadi drebar die sebulan). Kereta saya paling teruk..Bumper yang baru tukar bulan lepas pecah *dengar sekali lagi "baru tukar bulan lepas!"*, lampu ok tapi ada goyang sikit, plate pecah, Body depan kemek lagi sikit nak langgar radiator yang aku baru ganti tahun lepas..*beristighfar*

Dugaan betul..$$$$??? T_T

No Responses to Pernah Main BUMPER CAR?

Leave a Reply