k.i.s.a.h.n.y.e

Posted by mizzura on Saturday, January 16, 2010. Filed under:

PERCUBAAN MIC..TESTING..TESTING..1..2..3..4..

salam...

haha.. tergelak aku. mana taknya, aku ni dari dulu nak blogging tapi dok tangguh-tangguh rupa-rupanya dah setahun aku register!!! apakah??!! Asalnye aku dok register dalam blogspot sebab nak bagi comment dalam cosmopolitanmalaysia.blogspot.com (favourite magazine nih), pastu tahun lepas macam-macam gambar aku dah tangkap konon-konon nak masuk dalam blog yg tak kujung tiba ni.Itu belum lagi, story yang aku dah taip dalam microsot words *skemanya sebut* konon-konon nanti-nanti boleh post...haha..

aku ade banyak kisah nak diceritakan...jadi...tunggewwwww...zassss *wahid melodi, pinjam style yer*.


sailormoon?? lama tak tengok kartun ni.dulu siap kumpul komik lagi..

No Responses to k.i.s.a.h.n.y.e

Leave a Reply